دستور پخت غذاهای گیاهی در سریع ترین زمان

غذاهای گیاهی فاقد گوشت می‌تواند یکی از روتین‌های مقوی و تغذیه سالم در وعده‌های غذایی شما باشد. با استفاده از این غذاها، از افرایش بیش از حد وزن خود جلوگیری کنید و به اندامی مناسب و ایده‌آل برسید. شما می‌توانید با مطالعه دستور پخت غذاهای گیاهی، به راحتی و در کمترین زمان ممکن خوراکی‌های خوشمزه سالم و بدون گوشت را تهیه کنید.

دستور پخت غذاهای گیاهی بدون گوشت

چانا ماسالا

دستور پخت غذاهای گیاهی

چانا ماسالا یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای سالم و گیاهی است که هندی‌ها دستور پخت آن را داده‌اند. جهت تهیه این غذای آسان پخت، به مقداری نخود، گوجه، پیاز و همچنین برای طعم دهی به آن، ادویه‌ جاتی مانند زیره سبز، تخم گشنیز و زرد چوبه و… را نیاز دارید. در آخر می‌توانید با نعنا و پیازچه چانا ماسالای خوشمزه را تزئین کنید. جهت رفع ضعف می‌توانید این غذا را همراه با نان یا برنج میل کنید.

مواد لازم و طرز تهیه

2 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزیرید و بگذارید روی حرارت گرم شود. سپس یک پیاز با اندازه متوسط را به صورت ریز خورد کنید و درون تابه تفت دهید. در حین سرخ شدن پیازها، 3 قاشق زنجبیل به‌صورت رنده شده، 3 حبه سیر و مقداری پودر یا برگ کاری را به پیاز اضافه کنید.

سپس ادویه‌ جات خشک از جمله: 2 قاشق چای‌خوری زیره، 2 قاشق چای‌خوری زردچوبه، 2.1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز، 4.1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه را در تابه بریزید. حال حرارت را کم کنید تا مواد با هم به خوبی ترکیب شوند. در ادامه 4 فنجان نخود به صورت پخته شده به همراه 400 گرم پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و به مدت 45 تا 60 دقیقه زمان دهید تا غذای شما کاملاً غلظت گرفته و جا بیفتد. در پایان 2 قاشق غذاخوری ماسالا، 2 قاشق غذاخوری گشنیز خورد شده را به همراه لیموی تازه به مواد اضافه کنید. حال غذای شما آماده صرف کردن است.

دستور پخت غذای گیاهی چیلی قارچ

دستور پخت غذاهای گیاهی

چیلی قارچ یکی از غذاهای گیاهی خوش عطر و طعم است که پخت آن بسیار سریع و آسان صورت می‌گیرد. تهیه این غذا را به افرادی که وقت کمی برای آشپزی دارند پیشنهاد می‌کنیم. همچنین برای آن‌هایی که در دوره رژیم هستند و باید بیشتر از غذاهای گیاهی استفاده کنند، چیلی قارچ می‌تواند یکی از مناسب‌ترین انتخاب‌ها باشد. لازم به ذکر است که بگوییم چیلی یک غذای تند است و کسانی که به بو و طعم‌های تند حساسیت دارند و واکنش نشان می‌دهند و همچنین افرادی که مشکلات گوارشی دارند، بهتر است که از آن استفاده نکنند!

مواد لازم و طرز تهیه

مقداری روغن را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. (اگر به جای روغن‌های سرخ کردنی از روغن‌های رژیمی مانند زیتون استفاده می‌کنید می‌توانید آن را به این غذا هم اضافه کنید.) سپس سه حبه سیر را به روش دلخواه خرد کنید و درون تابه بریزید و آن را تفت دهید. حال یک پیمانه قارچ را خرد کنید و به همراه یک عدد فلفل سبز تند به مواد درون تابه اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا قارچ‌ها آب بیندازند.

نصف پیمانه فلفل دلمه را با سلیقه خود خرد کرده به همراه 1.3 پیمانه پیازچه را به مواد اضافه کنید و بگذارید خوب سرخ شوند. در حین سرخ‌ شدن، برای ته نگرفتن مواد، چندین بار آن را تفت دهید. سپس به اندازه دلخواه نمک و فلفل، 1 قاشق چای‌خوری سس سویا، سس کچاپ و سس چیلی هر دو به میزان 3.4 قاشق غذاخوری را به مواد اضافه کرده و باز هم آن‌ها را با هم تفت دهید. در مرحله آخر 2 قاشق غذاخوری آب را هم در تابه بریزید و پس از 2 دقیقه که چیلی قارچ به خوبی جا افتاد، شعله را خاموش کنید. غذای شما آماده میل کردن است.

ناگت سبزیجات

دستور پخت غذاهای گیاهی

ناگت‌ها در دو دسته گوشتی و گیاهی قرار دارند که در این مطلب تصمیم داریم دستور پخت ناگت گیاهی بدون گوشت را ارائه دهیم. ناگت گیاهی یکی از خوراکی‌های خوشمزه و خوش عطری است که اکثر افراد از طعم آن بسیار لذت می‌برند.

مواد لازم و طرز تهیه

در قدم اول تمام سبزیجات را (3 عدد هویج، 2 عدد سیب زمینی، 1 عدد زردک، 1 عدد چغندر و یک دسته کلم بروکلی، همه را به صورت خردشده) درون یک قابلمه با مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آبپز شوند. مدت 15 دقیقه زمان بدهید تا سبزیجات بپزند. مواد باید پس از 15 دقیقه به گونه‌ای باشند که چنگال را بتوانید به آسانی در آن‌ها فرو ببرید. حال سبزیجات را با غذاساز له کنید اگر هم غذاساز ندارید می‌توانید برای این کار از گوشت‌کوب استفاده کنید. سپس یک عدد فلفل سبز تند را به همراه مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. حال مایه ناگت را در یک سینی پهن کنید و به مدت 20 الی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

در مرحله بعد 3 عدد تخم مرغ را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا زرده و سفیده به خوبی ترکیب شوند. 2 پیمانه پودر نان را درون ظرفی جداگانه بریزید. مایه ناگت را از یخچال بیرون آورید و به همراه قالب‌های شیرینی‌پزی (در صورت عدم وجود قالب از لیوان نیز می‌توانید استفاده کنید.) ناگت‌ها را قالب زده و یکبار درون مایه تخم مرغ بزنید سپس با پودر نان آغشته کنید. ناگت‌ها را تک‌تک به همین صورت آماده کنید.

برای سرخ کردن باید به میزانی روغن در تابه بریزید تا ناگت‌ها به صورت شناور سرخ شوند و کاملاً برشته به نظر آیند. ناگت‌های سبزیجات شما آماده است و می‌توانید آن‌ها را با انواع سالادها و سس‌های دلخواه نوش جان کنید.

دستور پخت غذای گیاهی کباب سبزیجات

دستور پخت غذاهای گیاهی

کباب سبزیجات یکی از غذاهای گیاهی سالم و آسان‌ پخت با طعمی بی‌نظیر و لذیذ است که حتماً از خوردن آن پشیمان نخواهید شد. برای تهیه آن نیاز به مواد زیادی نیست! با آماده کردن چند قلم سبزیجات و مواد گیاهی می‌توانید این خوراک خوشمزه را تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه کباب سبزیجات را با ما آموزش ببینید.

مواد لازم و طرز تهیه

در مرحله اول 1 عدد پیاز، 2 عدد سیب زمینی، 250 گرم قارچ، 3 عدد گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای سبز و زرد و قرمز هرکدام 1 عدد را تهیه کرده و به تکه‌های یک اندازه برش بزنید. سپس تکه‌ها را سیخ بزنید. 2 عدد لیمو ترش را برش بزنید و به مواد سیخ اضافه کنید. یک کار دیگر هم می‌توانید انجام دهید. اینکه لیموها را به دو تکه برش بزنید و آب آن را روی مواد بریزید. در انتها 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را همراه با نمک و فلفل به میزان دلخواه روی مواد بریزید. حال سیخ‌های شما برای روی حرارت زغال گذاشتن آماده است تا موفق شوید کباب سبزیجاتی خوشمزه را تدارک ببینید.

شارلوت بادمجان

دستور پخت غذاهای گیاهی

یکی دیگر از غذاهای خوشمزه گیاهی شارلوت بادمجان می‌باشد که ترکیبات اصلی آن بادمجان است. برای تزئین آن نیز از سبزیجات خوراکی استفاده کنید. برای آشنایی با نحوه درست کردن آن با ما همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

دستگاه فر خود را روی دمای 220 درجه تنظیم کنید و پس از گرم شدن فر، 2 عدد بادمجان را به شکل دایره‌ای و به صورت نازک خرد کنید. حال دایره‌ها را در سینی فر بچینید و مقداری روغن (برای افراد رژیمی ترجیحاً روغن زیتون) را به آن‌ها بزنید و سینی را درون فر قرار دهید. 1 عدد پیاز کوچک را خرد کرده و به همراه مقداری روغن در تابه روی حرارت تفت دهید. 10 عدد قارچ را با 1 عدد گوجه فرنگی به روش دلخواه خرد کنید و درون تابه بریزید. 2 یا 3 قاشق غذاخوری رب گوجه، 2 قاشق غذاخوری سبزی خشک را به مواد اضافه کنید. سپس مقداری نمک، فلفل و آویشن را با ماده درون تابه مخلوط کنید.

حال قالب‌های مافین یا در صورت نداشتن از کاسه‌های سرامیکی برای شارلوت بادمجان استفاده کنید. با استفاده از فویل آلومینیومی بدنه قالبتان را بپوشانید. حال با ورقه‌های پخته شده بادمجان کف و بدنه قالبتان را پوشش دهید. تمام ورقه‌های بادمجان را استفاده نکنید! چند تا را کنار بگذارید. حال مواد تابه را درون قالب‌ها بریزید و روی آن‌ها را با ورقه‌های بادمجانی که کنار گذاشتید، بپوشانید. در پایان قالب‌ها را درون سینی فر بچینید و دمای فر را به 200 درجه سانتی گراد برسانید و 20 دقیقه به شارلوت‌های بادمجان مهلت دهید تا خوب مغز پخت شوند.

سخن پایانی

شما تا چه میزان از غذاهای گیاهی در وعده‌های خود استفاده می‌کنید؟ بیشتر به خوراکی‌های گوشتی علاقه دارید یا طعم غذاهای بدون گوشت برایتان لذیذتر است؟ چند نمونه از غذاهای گیاهی بدون گوشت را شما نام ببرید. مطلب دستور پخت غذاهای گیاهی تا چه میزان برای شما مفید بود؟ با عضویت در سایت ژومنت از اخبار به روز دنیای مد مطلع شوید.